Eva
“Mijn ervaring met de behandelingen van Jin Shin Jyutsu door Eva, kan ik omschrijven als helend en aanvullend in het proces waar ik doorheen ga!
Eva beschikt over ongelofelijk veel kennis van Jin Shin Jyutsu, zowel fysiek als mentaal en ook haar intuitieve gevoel, wat je op dat moment in je proces nodig hebt. Eva spreekt mij ook aan omdat het een warme en verbindende vrouw is! Ik ben heel blij met haar en zou haar zeker aanbevelen, wat ik ook doe!!”
Jeannett Paap


“JIN SHIN JYUTSU  is mijn passie en mijn werk. Ik ben dankbaar dat ik mensen mag begeleiden, ondersteunen en inspireren op hun weg naar fysiek, mentaal en emotioneel herstel”
 
 Eva de Jong- Offergelt, Aken 1965

In 1998 kwam ik voor het eerst in aanraking met Jin Shin Jyutsu nadat ik zonder succes aan mijn heup was geopereerd. Ik heb vier jaar bijna niet kunnen lopen. In die tijd ontving ik wekelijks Jin Shin Jyutsu sessies. Dit heeft mij toen – zowel letterlijk als figuurlijk – op ‘de been’ gehouden. Onze jongste dochter was net één jaar oud, het was overleven! Tegelijkertijd was het voor mij ook het begin van een bijzonder en intens mooi leerproces.
In 2002 had ik het geluk om in Zwitserland een succesvolle operatie te ondergaan, waarna ik weer kon lopen.

Sinds die tijd heeft JSJ mij niet meer losgelaten, en toen in 2008 het JSJ boek – als door een klein wonder –  uit mijn kast viel, wist ik het zeker: dit wilde ik leren!
Van jongs af aan is het welzijn van anderen om me heen heel belangrijk. Al snel werd me duidelijk dat ik met JSJ ook anderen kon helpen.

Vanaf dat moment ben ik Jin Shin Jyutsu lessen gaan volgen in Europa en de VS. Nog steeds volg ik regelmatig lessen om mijn kennis steeds meer te verdiepen en de kwaliteit van mijn werk te waarborgen.

Sinds 2009 ben ik gecertificeert JSJ therapeut. Ik heb mijn eigen praktijk op twee locaties, daar geef ik JSJ behandelingen, zelfhulpcursussen, workshops en praktijk/ studie groepen.
Daarnaast ben ik officiële vertaler en organisator voor de 5-daagse basiscursussen in Nederland.

Mijn man en onze vier dochters ben ik intens dankbaar voor hun steun!

Met liefde, Eva

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten