Zelfhulpcursus boek 3

Vingers en tenen - de vingerposities (Mudra's) en verdere verdieping

Zelfhulpcursus boek 3

Een verdere verdieping van deze kunst

Locatie: De cursus vindt plaats in mijn praktijk en cursusruimte gelegen tussen stad en strand in Wassenaar (gratis parkeren)

Prijs: €105 inclusief zelfhulpboek 3 van Mary Burmeister, lesmateriaal, biologische lunch, gezonde treats met thee en koffie.

Hoe eenvoudig: ‘vingers en tenen’ ook klinkt, de Zelfhulpcursus boek III is juist een verdere verdieping van deze kunst.
Door de Mudra’s (verschillende vingerposities) heeft Jiro Murai zich op 26 jarige leeftijd kunnen genezen, waarna hij de rest van zijn leven besteed heeft aan het terug ontdekken van wat nu Jin Shin Jyutsu is (zie geschiedenis)

“In de loop van de tijd, ga je het ‘niet geheime’ geheim van de kracht – van het bewustzijn en begrijpen  – van de vingers en tenen, ontdekken. Alle disharmonieën kunnen door deze geharmoniseerd worden.” JIRO MURAI

Relatie tussen de vingers en de tenen - verdieping - de vingerposities (Mudra's)

Hoe eenvoudig: ‘vingers en tenen’ ook klinkt, de zelfhulp cursus 3 is juist een verdere verdieping van deze kunst,
om het grotere plaatje te kunnen zien!

Jiro Murai zei tegen Mary Burmeister:
“In de loop van de tijd, ga je het ‘niet geheime’ geheim van de kracht – van het bewustzijn en begrijpen  – van de vingers en tenen, ontdekken.
Alle disharmonieën kunnen door deze geharmoniseerd worden.” JIRO MURAI

AGENDA - AANBOD

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten