Vrouwencirkel

Vrouwencirkel

Wat is een vrouwencirkel?
Concreet is de cirkel een maandelijkse samenkomst van vrouwen van verschillende achtergronden, die elkaar niet per se kennen.
Een vrouwencirkel is bedoeld om een ‘ruimte’ te scheppen, waar vrouwen onder elkaar zijn – waar we onze ervaringen en gevoelens, vragen en twijfels, maar ook onze talenten, onze passies, inzichten en ideeën, kleine en grote wijsheden kunnen delen.

Waarom een vrouwencirkel?
Wat ik iedere vrouw toewens, is om meer in contact met haar oer wijsheid te komen, zodat ze meer in haar kracht komt, om hier haar ware natuur te kunnen leven. In deze wereld hebben wij een fysiek lichaam nodig voor de uitdrukking van onze ziel.
Ons fysieke lichaam is alleen een “vat” dat onze ziel herbergt en faciliteert om hier onze ware natuur te kunnen leven. Hoe beter wij de relatie tussen lichaam en geest kunnen begrijpen, hoe beter onze levensenergie en hoe meer ons werkelijke “zelf” zich kan ontvouwen.

 

Wat doen we tijdens de vrouwencirkel?
De vrouwencirkel is een bijeenkomst waar Mindfulness en compassie centraal staan.
Door middel van zit- of loopmeditatie, Jin Shin Jyutsu zelfhulp oefeningen (o.a. eenvoudige stromen, vingerposities), aandacht oefeningen, Dharma sharing, het delen of lezen van een tekst, poëzie, luisteren naar een muziekstuk, brengen we samen een avond door die gebaseerd is op aandacht, humor en vertrouwen. Wellicht kan de avond begonnen worden met ook het trekken van een engel-, dier- of Ganesha kaart. Onder het genot van (kruiden)thee, koffie en gezonde lekkernijen erbij.

Bijdrage: €15
Locatie: van Bergenlaan 8, Wassenaar
Graag aanmelden i.v.m. max. aantal deelnemers per app, telefonisch 06 55821458 of per email: eva@evajsj.com

AGENDA - AANBOD

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten