JOUW PERSOONLIJKE REIS....

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING EN VERBINDING

Reis langs de 26 Veiligheids-energiesloten

Elke maandagochtend en woensdagavond

Wanneer:
10 mei 2021, 10:00 - 10:30uur
12 mei 2021, 19:30 - 20:00uur
17 mei 2021, 10:00 - 10:30uur

Locatie: THUIS OP DE BANK

Prijs: Maandelijkse deelname voor 2x per week € 33,- per maand

De Veiligheids-energiesloten zijn de energiezones van ons lichaam die van cruciaal belang zijn voor de vrije stroom van energie. Zij zijn onze beste vrienden en fungeren als ‘stoppen in de meterkast’ en waarschuwen als wij onszelf fysiek, mentaal of emotioneel overbelasten. Zie het als een vriendelijke waarschuwing wanneer de Veiligheids-Energiesloten verstopt raken. Hierdoor worden energie circulatiepatronen verstoord en dat ervaren wij als pijn, vermoeidheid en/of andere klachten.

Tijdens deze reis leer je waar deze Veiligheids-Energiesloten zich op het lichaam bevinden. Je leert begrijpen wat ze zijn: iedere Veiligheids-energieslot heeft een relatie met een getal, een frequentie, een emotie.

Jouw persoonlijke reis …

  • Twee keer per week op maandag 10:00-10:30 uur en op woensdag 19:30-20:00 uur geef ik een live online les (per Zoom) met als rode draad “de 26 Veiligheids-energiesloten”.
  • je kunt kiezen op je alleen op maandag en of op woensdag mee doet, je kunt ook op beide dagen meedoen voor dezelfde prijs.
  • Op beide dagen is de les nieuw met hetzelfde thema en elke week wordt één Veiligheids-energieslot behandeld dat je in die week kunt stromen.
  • In de essentie zullen de lessen gaan over de toepassing van de Zelfhulp, juist om waar te nemen, te voelen en te ervaren.
  • Je betaalt per maand en je bepaalt zelf hoe lang je meedoet.
  • De maandelijkse bijdrage is € 33,-
  • Per week krijg je een stuk theorie toegestuurd die tijdens de sessies wordt behandeld.

Laat je verwonderen en reis mee, meld je aan via de onderstaande link.

AGENDA - AANBOD

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten