Know Myself: BE IT IS, IS - met Michael Wenninger

Know Myself: BE IT IS, IS – Themacursus met Michael Wenninger

Verdieping van de filosofie van het Jin Shin Jyutsu. "De techniek is er om je uit de problemen te halen als je de filosofie niet leeft" zei Mary Burmeister in een interview.

Wanneer:
14 februari 2020, 14.00 - 18:00uur
15 februari 2020, 9.00 - 18.00uur
16 februari 2020, 9:00 - 16:00uur

Locatie: Inner Mind Center, Oegstgeest

Know Myself: BE IT IS, IS
When I know myself I can nourish myself and others. Mary’s philosophy to Now Know Myself is a path that ultimately builds a community where no one is left out, no one is excluded. This is what it means to Nourish Me and Nourish Us.

This seminar will carefully examine her statement, We are One, the Cosmos itself, and all the subtle relationships within the dynamic of our beliefs, how the body manifests these attitudes and frame of references that directly bind attitudes and physical projects. In other words, how our lifestyle create our physical projects.
All are welcomed and invited.

Wanneer ik mezelf ken, kan ik mezelf en anderen voeden. Mary’s filosofie om Nu Mezelf te kennen, is een pad dat uiteindelijk een gemeenschap bouwt waar niemand wordt buitengesloten. Dit is wat het betekent om mezelf te voeden en ons te voeden.

Deze cursus zal zorgvuldig Mary’s verklaring onderzoeken ‘Wij zijn één, de kosmos zelf’ en alle subtiele relaties binnen de dynamiek van onze overtuigingen en hoe het lichaam deze houdingen manifesteert. Aan de hand van referentiekaders zullen wij zien hoe fysieke projecten gerelateerd zijn aan ‘emotionele houdingen’. Met andere woorden, hoe onze levensstijl onze fysieke projecten creëert.

Hierbij is iedereen welkom en uitgenodigd!

 


In 1985 nam Michael ontslag bij de Amerikaanse luchtmacht en in 1998 bij Lockheed Martin, een ruimtevaartbedrijf, waar hij verschillende commando- en leidende functies bekleedde. Hij begon Jin Shin Jyutsu te studeren in 1992. In 2010 trad hij toe tot de Jin Shin Jyutsu faculteit. Sindsdien geeft hij les in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en de Stille Zuidzee. Michael is ook een leraar van het boeddhisme en leidt Zen studie- en praktijkgroepen. Hij geeft ook meditatie instructies voor bedrijven en individuen in de Verenigde Staten en Europa. Hij is een student van Qi Gong en Kyudo en woont in Colorado, VS.

Aanmeldingsformulier Themacursus Michael Wenninger 14-16 februari 2020

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

AGENDA - AANBOD

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten