Cursus zelfhulpboek 1

Cursus zelfhulpboek 1

De basisprincipes en de filosofie van Jin Shin Jyutsu

Wanneer:
12 januari 2020, 9:30 - 17:00uur

Locatie: De cursus vindt plaats in mijn praktijk en cursusruimte gelegen tussen stad en strand in Wassenaar (gratis parkeren)

Prijs: €105 voor één dag (12 januari) en €190 voor de Zelfhulp 1&2 samen (12 en 26 januari). Inclusief zelfhulpboek I van Mary Burmeister, lesmateriaal, biologische lunch, gezonde treats met thee en koffie.

Je maakt kennis met de 36 ademhalingen. Je leert de hoofdcentrale stroom en de milt, maag- en blaas stroom kennen. Daarbij gaan wij bekijken hoe gedachten, gevoelens en lichamelijke symptomen samenhangen en hoe te harmoniseren door onze vingers. Verder leer je nog enkele simpele stappen voor de ‘eerste hulp’.

Je leert hoe je dit voor jezelf en voor een ander kunt toepassen. Omdat de groepen beperkt zijn tot max. 9 mensen is er veel ruimte voor de praktische toepassing, het bespreken van vragen en persoonlijke aandacht.

 

Deze cursus staat op zichzelf en kan zonder voorkennis gevolgd worden.
Je bent welkom!

AGENDA - AANBOD

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten