5-daagse basiscursus met Petra Elmendorff

Engels met Nederlandse vertaling

5-daagse basiscursus met Petra Elmendorff

Wanneer:
19 juni 2019 – 23 juni 2019, 9:00 - 17:00uur

UITNODIGING 5-daagse Petra Elmendorff

De 5-daagse basiscursus bestaat uit twee delen:
In deel 1:
worden de energieën van het nog niet-gemanifesteerde lichaam, het niveau van de Drie-eenheid, de betekenis van de Dieptes en de 26 Veiligheids-energiesloten behandeld.
In deel 2:
worden de energieën van het gemanifesteerde lichaam, de 12 Orgaanfunctie-stromen en verschillende Speciaal-stromen behandeld.

Het polsen luisteren en het lichaam-lezen zijn onderdeel van beide delen. Naast de theorie zijn er ook praktijkmomenten, waarbij we Jin Shin Jyutsu leren toepassen bij elkaar.

LOCATIE:
De cursus wordt gegeven in het Elisabeth Vreedehuis, de voormalige euritmie school in Den Haag. Het is een mooie lichte locatie, gelegen aan het Scheveningse bos en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

PRIJS:
Deel 1: € 540,- / Deel 2: € 360,-
Voor een herhalende deelnemer: Deel 1: € 365,- / Deel 2: € 240,-

 

Sinds 2002 is Petra geautoriseerd docente van het “JSJ Institute of Mary Burmeister” in Scottsdale, Arizona. Zij onderwijst sindsdien wereldwijd JSJ cursussen. Van 2002 – 2013 studeerde zij ook bij Haruki Kato in Tokio.
Onderzoek naar het mysterie hoe lichaam, verstand en geest samenwerken heeft altijd haar interesse gehad.

Met het ontdekken van JSJ van Mary Burmeister vielen al haar voorgaande studies (hedendaagse en filosofische astrologie, natuurgeneeskunde en systemisch werk) op hun plaats. De Fysio Filosofie van de Kunst bracht alles samen waar Petra naar op zoek was: de éénvoud van het toepassen voor jezelf en tegelijkertijd het begrijpen van de connectie tussen lichaam, ziel en geest. Het is een bijzonder krachtig hulpmiddel voor het herstellen en verbeteren van de harmonie.

AGENDA - AANBOD

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten