Behandeling

Behandeling/sessie

Een Jin Shin Jyutsu behandeling duurt maximaal 55 minuten. Het is een methode die een diepe ontspanning teweegbrengt. Deze wordt uitgeoefend door het plaatsen van de vingertoppen of handen (over de kleding heen) op energievelden ofwel ‘Veiligheids-energiesloten’. De Veiligheids-energiesloten staan allemaal met elkaar in verbinden en vormen een subtiel netwerk van energie. Door spanning en stress kunnen deze geblokkeerd raken. Waardoor ook de energiebanen – die ons hele systeem, fysiek en mentaal met levensenergie verzorgen – uit balans raken. Dit uit zich vaak met vermoeidheid en allerlei fysieke, mentale en emotionele klachten.

Jin Shin Jyutsu is een waardevolle aanvulling op de reguliere geneeskunde!

De client krijgt altijd ‘zelfhulp’ oefeningen mee naar huis om het proces van heling te ondersteunen.

Mijn tarief is: €70 per uur.

maak een afspraak

Review:
Na een ongelukkige val van de trap waarbij ik achterover 26 treden naar beneden roetsjte en diverse kneuzingen en een hersenschudding opliep – kon ik – omdat de kneuzingen eerst geslonken moesten zijn – de eerste 6 tot 9 weken niet door een fysiotherapeut behandeld worden.  Aangezien ik wist dat Jin Shin Juytsu qua aanraking heel zacht is – vroeg ik Eva of zij mij zou willen behandelen. De eerste week 3 behandelingen, de tweede week 2 behandelingen etc. Ik denk dat haar behandelingen ervoor gezorgd hebben dat ik relatief weinig last van mijn kneuzingen heb gehad en ook de gevolgen van de hersen- en mergschudding wat minder pregnant waren. Toch leek het dat met name deze wat meer tijd een aandacht nodig hadden, vandaar dat Eva mij na twee maanden voorstelde een INTENSIVE te doen.
In mijn geval 4 dagen achter elkaar twee behandelingen per dag. (tussen de behandelingen moet 8 uur zitten, zodat zij de kans krijgen te beklijven) Het werden vier heilzame dagen waarbij ik steeds meer het gevoel kreeg dat er licht en lucht kwam in mijn “wattige hoofd”. Door de diepe ontspanning waar ik in raakte door de behandeling kon mijn lijf en mijn geest tot rust komen. 
Ik heb er heel veel aan gehad en ben erg dankbaar dat Eva mij al die tijd met zoveel aandacht en toewijding heeft behandeld.  Dank je wel Eva!

Behandeling/sessie

De intensieve JSJ stroomweek of 3 dagen:

Tijdens de vijf aaneengesloten dagen, ontvang je meerdere behandelingen, één in de ochtend en één in de middag. Een intensive kun je doen om aan een bepaald thema te werken, het geeft veel verdiepen en brengt veel in beweging. Een waardevol cadeau voor iedereen!

Afspraken kunnen telefonisch of per e-mail gemaakt worden.
T: 06-55 82 14 58 – email: eva@evajsj.com

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten